Pedodoncija

Pedodoncija

PEDODONCIJA – VAŽAN FAKTOR U PREVENCIJI BOLESTI

Pedodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi isključivo djecom. To uključuje mjere preventivne stomatologije (pečaćenje fisura, edukaciju o oralnoj higijeni, fluoridaciju, redovite kontrole itd.) te zahvate na mliječnim i mladim trajnim zubima.

Boji li se vaše dijete stomatologa? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći!

Djeca su naši posebni pacijenti. Jednom kada zadobijete njihovo povjerenje, zasigurno imate odanog i dobrog pacijenta, kojem popravak zubiju i posjet stomatologu postaje užitak.

U Saloni Dental veliku pažnju poklanjamo djeci te je pedodoncija naša uža specijalnost. Uz posebnu opremljenost i stručnost našeg tima, djeca se kod nas osjećaju ugodno i izlaze s osmijehom.

Vrlo često roditelje zanima kada je vrijeme za prvi posjet djeteta stomatologu. Prema našem iskustvu, djeca u dobi od 3 godine su zrela da mogu lijepo surađivati. Međutim, od samog trenutka nicanja prvih mliječnih zubića, mogu se započeti kratki posjeti stomatologu i eventualno savjetovanje roditelja o oralnoj higijeni djeteta, prevenciji karijesa te mogućim anomalijama u trajnoj denticiji.

Prvi posjet našoj ordinaciji uglavnom prođe u igri, laganom upoznavanju sa stomatološkom stolicom, instrumentima te ostalim sadržajima koji nas okružuju. Svaki sljedeći put idemo korak dalje, osjećajući djetetovo raspoloženje i eventualni strah. Nagrada za dobru suradnju, bez koje kod nas u Saloni Dental djeca ne izlaze, uvijek u djetetu probudi pozitivan osjećaj i želju da se što prije vrati!

Kroz igru, stručan i strpljiv pristup, Vaše dijete će zavoljeti posjet stomatologu!

Uz malo strpljenja roditelja i stručnost našeg tima djeca vrlo brzo postaju dobri pacijenti te zasigurno u budućnosti osobe sa zdravim i lijepim zubima!

Mali zubi, veliki osmijeh!


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

Prije pošiljanja osobnih podataka pročitajte našu Politiku privatnosti

top