Parodontologija

Parodontologija

ZAPOČNITE S TERAPIJOM NA VRIJEME

Parodontologija je grana dentalne medicine koja podrazumijeva liječenje potpornih struktura zuba, u koje spadaju: gingiva, cement, parodont i kost. Upala gingive i parodonta uzrokovana je mnogim čimbenicima, kako neredovitim održavanjem oralne higijene tako i našim svakodnevnim navikama. Do nedavno, paradontoza se smatrala neizlječivom bolesti, stoga smo olako shvaćali propadanje i gubitak zuba.

Parodontologija nam omogućuje spašavanje zuba i parodonta na vrijeme

Liječenje parodontitisa u posljednje vrijeme dobilo je novu dimenziju, liječenje je uznapredovalo te se postižu izvrsni rezultati.

Najvažniji čimbenik u liječenju parodontitisa je vrijeme, stoga je pravovremeno javljanje stomatologu od velike važnosti kako bi se na vrijeme odredila vrsta parodontne bolesti, napravio parodontološki status zuba i odredio tretman.

Salona Dental postiže vrhunske rezultate u liječenju parodontoze, poput učvršćivanja zubi i ozdravljanja desni (gingive).

Osim terapijom samog parodontnog aparata, parodontologija se bavi i rješavanjem tzv. “crvene estetike” (oblikovanjem zubnog mesa – gingive).

U našoj poliklinici o zdravlju gingive (zubnog mesa) brinemo se uz pomoć
EMS Master uređaja koji je trenutno najsuvremeniji uređaj za takvu svrhu na tržištu


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

Prije pošiljanja osobnih podataka pročitajte našu Politiku privatnosti

top