Izbjeljivanje zuba

izbjeljivanje lampom

PRIRODNO IZBIJELJENI ZUBI

U našoj ordinaciji koristimo dva načina za izbjeljivanje zubi: izbjeljivanje lampom i izbjeljivanje udlagama.

BEYOND Power Whitening lampa za izbjeljivanje zuba prepoznata je kao najsigurniji i najučinkovitiji način izbjeljivanja zuba, a da pritom Vaša caklina i zubno meso nisu oštećeni.

Vaši zubi će biti izbijeljeni prilikom samo jednog posjeta i to do 5 nijansi svjetliji, za samo 30 minuta.

Svakodnevne aktivnosti uz prirodno starenje organizma pospješuju situaciju u kojoj naši zubi gube svoju prirodnu boju. Lijepi i bijeli zubi znak su brige o osobnoj higijeni.

Izbjeljivanje zubi spada u jedan od najsigurnijih stomatoloških tretmana ikada. Sasvim je sigurno i bez štetnih posljedica za pacijenta, što je i znanstveno dokazano.

Više je razloga zašto izabrati postupak izbijeljivanja zuba lampom Beyond:

  • izmišljen od strane stomatologa
  • dugotrajan je
  • nema osjetljivosti na caklinu i zubno meso
  • siguran je i djelotvoran
  • postupak traje kratko
  • daje dugotrajne rezultate

PITANJA I ODGOVORI

P: Tko može izbjeljivati zube lampom Beyond?

O: Beyond lampa efektna je za sve pacijente koji žele izbijeliti svoje zube. Tretman je najučinkovitiji kod pacijenata koji imaju vanjska obojenja (mrlje) uzrokovana hranom, pićima i duhanskim proizvodima. Također, učinkovit je i za zube sa unutarnjim pjegama i mrljama.

P: Hoće li lampa izbijeliti moje postojeće keramičke krunice i ljuskice?

O: Tretman izbjeljivanja može izbijeliti samo prirodne zube, ne može mijenjati boju keramičkih krunica, ljuskica i kompozitnih ispuna.

P: Koliko će lampa izbijeliti moje zube?

O: Rezultat izbjeljivanja može varirati ovisno o stupnju i prirodi mrlja. Vaš tretman lampom bit će prilagođen kako bi postigli najbolji rezultat. Najbolje je prvo popričati sa stomatologom o svojim očekivanjima kako bi se mogla procijeniti učinkovitost.

P: Koliko će potrajati rezultati izbjeljivanja?

O: Rezultat varira ovisno o prehrani i načinu života. Efekt može potrajati i do dvije godine. Preporučljivo je za ljude koji često konzumiraju kavu i druga obojena pića, kao i za pušače, da ponavljaju izbjeljivanje lampom jedanput godišnje.

P: Koliko traje sami tretman izbjeljivanja?

O: Tretman traje najčešće 30 min, no može se i ponoviti u dva puta ako prvi put ne bude učinkovito.

P: Je li tretman siguran?

O: Tretman BEYOND lampom potpuno je siguran. BEYOND lampa sadrži napredni svjetlosni filter koji otklanja svu štetnu toplinu i ultraljubičasto svijetlo, osiguravajući ugodnost i sigurnost te smanjuje rizik od osjetljivosti tijekom i nakon tretmana.

P: Kako se trebam ponašati nakon tretmana?

O: Prvih 24 sata nakon tretmana BEYOND lampom, preporučuje se izbjegavati duhanske proizvode, crnu kavu, čaj, coca-colu, crno vino i ostala tamno obojena pića i hranu. Također, trebalo bi izbjegavati obojenu zubnu pastu i vodice za ispiranje usta.


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

top