Predstavljamo naše makeovere

Ovo je prvi makeover od nekolicine njih koje ćemo predstaviti u dogledno vrijeme. Cilj ovakve prezentacije je dočarati i ujedno objasniti što se sve danas može napraviti u modernoj stomatologiji i koliko je važno imati lijep, uredan i prirodan osmijeh.

Izrazito draga i simpatična pacijentica A.G. dolazi dugi niz godina u našu polikliniku na redovite kontrole i popravke zubi sa svojom obitelji. Nepravilan zagriz i odnos gornje i donje čeljusti je s vremenom rezultirao abrazijom tj. trošenjem zubi. Funkcija i estetika su bitno narušene.

David Zeko, dr. dent. med. je zajedno s timom liječnika i protetičara izradio plan oralne rehabilitacije.

Pacijentici smo kombinirali ortodonciju 6 mjeseci da bi zubi prije protetike imali željeni položaj i visoko estetske materijale poput cirkon-krunica i ljuskica u kombinaciji s dentalnim implantatima.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovome makeoveru: dr. Branimiri Mikelić Vitasović, spec.ortodoncije, Petri Popović dent.teh. te naravno dragoj pacijentici A.G. na ukazanom povjerenju.

David Zeko dr. dent. med. i Salona Dental makeover pacijentica

David Zeko, dr. dent. med.

Ako možemo oponašati prirodu, onda je to ono što je najljepše, a s modernim materijalima u stomatologiji je to danas u potpunosti moguće.
top