Predstavljamo naše doktore specijaliste

Salona Dental specijalisticki pregled

Kao i u svakoj grani medicine, tako i u dentalnoj medicini postoje uska područja (grane) specijalizacije. Ponosni smo na činjenicu da su dio stručnog tima naše poliklinike 4 doktora specijalista, među kojima i 2 doktora znanosti. Velika je to prednost za naše pacijente koji na jednom mjestu mogu dobiti najkvalitetniju uslugu iz područja oralne kirurgije, stomatološke protetike i ortodoncije.

Zašto je bitno da je doktor specijalist?

Doktori koji su specijalizirali određenu granu dentalne medicine, imaju dodatne 3 godine edukacije upravo iz tog područja i kompetentni su za stomatološke zahvate i usluge usko vezane uz specijaliziranu granu. Već tokom specijalizacije imali su priliku rješavati komplicirane slučajeve, a uz dodatne edukacije, seminare i tečajeve te uz godine radnog iskustva, postali su vrhunski stručnjaci u toj grani dentalne medicine.

ORALNA KIRURGIJA

Oralna kirurgija je grana dentalne medicine koja se bavi operativnim i konzervativnim liječenjem patologije usne šupljine, gornje i donje čeljusti te pripadajućih mišića i zglobova. Više možete pročitati ovdje.

Doc.dr.sc. Ivan Brakus, dr.med.dent., specijalist je oralne kirurgije. Već 15 godina radi kao doktor dentalne medicine, a kao specijalist 8 godina. 2013.g. doktorirao je na Zagrebačkom sveučilištu iz područja oralne kirurgije. 5 godina je radio na odjelu Maksilofacijalne kirurgije KBC-a Split. Voditelj je kolegija Oralna kirurgija 3 i Implantologija pri Medicinskom fakultetu u Splitu. Također, Od 2016.g. predavač je na kongresima za trajnu edukaciju doktora dentalne medicine u organizaciji HKDM. Ima funkciju i Opinion leader-a za Implant direct Hrvatska.

Uz svoje zavidno radno iskustvo i educiranost, svakog dana u našoj poliklinici rješava i najkompliciranije slučajeve iz područja oralne kirurgije, uključujući razne kirurške zahvate i ugradnju implantata. Svi kirurški zahvati potpuno su bezbolni, a naši pacijenti vrlo dobro su upoznati s time koliko je doktor stručan i pristupačan, te brz i efikasan u rješavanju njihovih oralnih problema.

STOMATOLOŠKA PROTETIKA

Stomatološka protetika grana je stomatologije kojom nadomještamo izgubljene zube, što je iznimno važno za funkciju žvakanja i probavljanja hrane koje time počinje. Osim toga, protetskim radovima estetski korigiramo postojeće zube čime se omogućuje psihosocijalno zdravlje i normalno funkcioniranje pojedinca u svakodnevnom životu. Više pročitajte ovdje.

Dr.sc. Ratka Borić Brakus, dr.med.dent., specijalist je stomatološke protetike. U dentalnoj medicini ima 15 godina radnog iskustva, a 9 godina kao specijalist. Ove godine obranila je znanstveni rad te stekla doktorat znanosti. Uz radno iskustvo u privatnim poliklinikama, doktorica je i asistent na studiju Dentalne medicine u Splitu.

Sanjin Palavra, dr.med.dent., specijalist stomatološke protetike, također ima 15 godina radnog iskustva, a kao specijalist radi već 10 godina. Svoje radno iskustvo stekao je u KBC Dubrava (Zagreb), a nakon toga radio je u privatnoj poliklinici u Zagrebu. Doktor je također radio kao predavač studentima dentalne medicine.

Oba doktora postižu odlične rezultate prepobrazbe osmijeha uz protetske radove. Imaju sjajan osjećaj za estetiku (izgled) osmijeha, te uvijek pronađu najbolje individualno rješenje za svakog pacijenta.

ORTODONCIJA

Ortodoncija je grana medicine koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba, kao i međučeljusnih odnosa za vrijeme rasta i razvoja. Više pročitajte ovdje.

Mr.sc. Branimira Mikelić Vitasović, dr.med.dent., specijalist ortodoncije, iza sebe ima 15 godina radnog iskustva, od toga 10 godina kao specijalist ortodoncije.
Doktorica je vrsni stručnjak za fiksnu ortodonciju,do sada je uspješno rješila mnoge komplicirane slučajeve u nepravilnostima položaja zubi kao i nepravilnog zagriza.

TREBA LI VAM SPECIJALISTIČKI PREGLED?

Specijalistički pregled uključuje snimanje rendgena te konzultacije s doktorom specijalistom. Nakon toga dobijete optimalnu ponudu za rješenje Vašeg oralnog problema.
Kod nas u Saloni Dental tu mogućnost nudimo sasvim besplatno!

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin. Vidimo se!

top