Invisalign

Salona Dental Six Month Smiles

GOTOVO NEVIDLJIV APARATIĆ ZA RAVNANJE ZUBA

Mislili ste da je to nemoguće? Sa zadovoljstvom vas želimo informirati da je itekako moguće, a Salona Dental je tu da Vam to i ostvari.

Invisalign® je ortodontski sustav koji uključuje niz prozirnih udlaga individualno izrađenih za svakog pacijenta. Aligneri (poravnjivači) su budućnost ortodoncije. Zaboravite na bravice i žicu.
Detaljnom analizom pacijentovog zubala, zagriza i fizionomije lica uz pomoć prethodno uzetog otiska ili skena cjelokupnog zubnog niza te serije fotografija, digitalno se planira ortodontska terapija za svakog pojedinog pacijenta.

Ovakav tip ortodoncije ima niz prednosti, a najbitnija je ta da s obzirom da se aligneri mogu skidati izuzetno je olakšano održavanje oralne higijene. Skidaju se i prilikom jela pa se ne morate brinuti o tome da li je neki komadić hrane zaostao između bravica kao što je to čest problem kod klasične terapije.

Iako je njihova mobilnost velika prednost, to je također i njihova mana jer morate biti odgovorni i uporni u terapiji i svjesni toga da koliko ih nosite toliko će ovaj tip terapije biti uspješan.
Udlage su jako ugodne za nošenje te je vrijeme prilagodbe jako kratko. Kontrole su također znatno rjeđe nego kod klasične terapije, pa je ovaj tip ortodoncije pogodan i za ljude koji rade ili žive u inozemstvu, pomorce i inozemne pacijente.

Invisalign Salona Dental

Invisalign® je pogodan i za sportaše. Naime, u kontaktnim sportovima često postoji opasnost od ozljede bravicama i žicom pa mnogobrojni sportaši niti ne ulaze u ortodontsku terapiju. Kod nekih sportova kao što je boks, sportaši nose zaštitne udlage, te je i u ovom slučaju invisalign za njih često i
jedina metoda ortodontske terapije jer vrlo jednostavno mogu ukloniti invisalign i staviti svoju zaštitnu udlagu prilikom bavljanja sportom.

Na tržištu postoji velik broj proizvođača alignera. Invisalign® je prvi i najviše istražen sustav pa s time i najpouzdaniji. Sa preko 6 milijuna uspješno završenih slučajeva s pravom se mogu pohvaliti da su
najuspješniji u ovakvoj vrsti ortodoncije.
Suprotno mišljenju da su ovi poravnjivači pogodni samo za male pomake zuba, oni mogu zamijeniti klasičnu ortodonciju i u jako složenim slučajevima.

Saznajte da li ste kandidat za ovakvu vrstu terapije, koliko bi koštala i koliko bi trajala, na konzultacijama sa našim doktorima obučenim za ovaj vrhunski ortodontski sustav.


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

Prije pošiljanja osobnih podataka pročitajte našu Politiku privatnosti

top