Hijaluronski fileri

Hijaluron dermalni fileri

HIJALURONSKI DERMALNI FILERI

Starenje lica počinje već u 20-im godinama i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Jedan od učinkovitih postupaka pomlađivanja i volumiziranja pojedinih dijelova lica je primjena dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. Injektibilni dermalni fileri ili kožni implatati sve se više prihvaćaju kao nekirurške korekcije, koji daju postojane rezultate, uz istodobno zadržavanje osobnosti lica i prirodnog izgleda. Namijenjeni su korekciji statičkih i dinamičkih bora, modeliranju i popunjavanju dubljih anomalija i kožnih uleknuća.

Fileri se koriste za korekciju manjih i dubljih bora, kožnih nabora i ožiljaka, ali i za povećanje volumena usana. Svojom pojavom su promijenili standard estetske medicine. Sastojak filera je hijaluronska kiselina koja je sastavni dio kože, a koju starenjem gubimo. Filerima vraćamo mladolik i prirodan izgled kože. Tretman vezan za konture lica, pridonosi smanjenju vizualnih znakova starenja, te omogućuje trenutne rezultate, koji traju mjesecima.

Za što se sve koriste fileri?

Dermalni fileri vraćaju izgubljeni volumen koži i preoblikuju lice. Fileri popunjavaju i zaglađuju bore na licu. Njima korigiramo podočnjake, obraze, bradu, konturiramo jagodice te punimo usne vraćajući im punoću i senzualnost.

Hijaluronska kiselina (HA) prirodno se nalazi u našoj koži te je ključna molekula u procesu starenja kože.

S prirodnim filerima odgovor je također prirodan.

Proizvodi koje nudimo proizvedeni su u Švedskoj te su bazirani na vrhunskoj hijaluronskoj kiselini iz biološkog izvora, dok se većina ostali proizvoda bazira na bakterijskoj fermentiranoj hijaluronskoj kiselini.

Biološka hijaluronska kiselina proizvodi se pod strogim nadzorom nadležnih tijela. Filer se sastoji od umrežene i visoko pročišćene prirodne hijaluronske kiseline.

Fileri se u obliku kristalno čistog prirodnog gela ubrizgavaju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina. Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah. Hijaluronska kiselina veže za sebe molekule vode i integrira s okolnim kolagenom vraćajući licu mladolik i svjež izgled.

JUVEDERM ® Vrhunski hijaluronski filer

Tvrtka Allergan proizvela je inovacijski proizvod za koji ljudi širom svijeta vjeruju da poboljšava izgled lica. Mi smo se uvjerili u to. Juvéderm ® su dermalni fileri, u formi gela, osobito glatkog sastava, što znači da s lakoćom ulaze u kožu, te  pružaju prirodan izgled.

Uz pomoć Juvéderm® dermalnih filera Vašem licu će se vratiti izgled kakav ste nekad imali i osjećat ćete se posebno kada svom licu vratite sjaj koji Vam je s godinama nestajao.

Vaša koža je izgubila elastičnost, kolagen, hijaluronsku kiselinu?

Podignite kutove usana, popunite ih ili napravite minimalne estetske korekcije i ne razmišljajte o posljedicama jer ih NEMA.

Želite li zadržati mladolik izgled ili ga vratiti, stručni tim Salone Dental pomoći će Vam. Koristimo Juvéderm®, vrhunski preparat koji ubrizgavamo u kritično područje, a odmah potom ga masiramo, kako bi se gel ravnomjerno raspodijelio.

Ovaj kozmetički preparat odobren je od Američke agencije za hranu i lijekove (FDA) što uvelike potvrđuje da ne sadrži nikakve štetne sastojke. Sadrži anestetik Lidokain što znači da je tretman potpuno bezbolan, a minimalna učinkovitost mu je 12 mjeseci.

Najvažnije nam je zdravlje naših pacijenata. Upravo zbog toga nudimo Vam samo najbolje i najkvalitetnije proizvode bez ikakve štetnosti.


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

top