Implantologija

Implantologija

Implantatima do prekrasnog osmijeha uz Salonu Dental!
Najsuvremenija metoda koja znatno ubrzava i olakšava proces dobivanja novih zuba je tzv. “Računalna implantologija” ili “3D implantologija” .

Estetska Stomatologija

Estetska stomatologija

Moderne tehnologije, materijali i postupci omogućavaju nam da svakom pacijentu pristupimo individualno te za njega odaberemo najbolji protokol za brzo, bezbolno i efikasno riješenje neskladnog osmijeha.

Dijagnostika

Dijagnostika

Salona Dental koristi najmoderniji CBCT Morita uređaj koji detaljno prikazuje sve strukture u obe čeljusti. Nove 3D tehnologije uvelike olakšavaju dijagnostiku i liječenje tako što jasno razlučuju pojedine strukture.

ALL ON 4™

Metoda ALL ON 4™ budućnost je implantologije, zasigurno vodeće revolucionarno rješenje u posljednih 50 godina. Zaboravite zubne proteze, klimanje stranog tijela u Vašoj čeljusti, nadražene desni, komplicirane metode održavanja i mnoge druge poteškoće s kojima ste se dosad susretali.

Saznajte više


UPOZNAJTE SALONA DENTAL TIM

Ljudi su naša najveća vrijednost!

Naš veliki tim stručnjaka će se pobrinuti da svaki Vaš zahvat prođe bezbolno te da nam se uvijek iznova vraćate sa osmijehom na licu. Mnogobrojni specijalisti i moderna oprema omogućavaju da u poliklinici Salona Dental dobijete sve potrebne usluge na jednom mjestu!

ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ SALONE DENTAL

Kompletnom dijagnostikom i suvremenim laboratorijem do savršenog rezultata!
Prilikom svake izrade protetskog rada u našem laboratoriju koristimo isključivo “Computer Aided Design” (CAD) i “Computer Aided Manu-facturing” (CAM) tehnologiju.

Saznajte više

Pregled

Besplatan prvi pregled za nove pacijente!
Ukoliko ste se odlučili učiniti Vaš osmijeh savršenim, obavite besplatan pregled i dobit ćete optimalnu ponudu.

Kontaktirajte nas

Trajekt

Prijevoz za otočane
Za sve naše pacijente sa otoka, osiguravamo besplatan prijevoz od trajektne luke do naše ordinacije i nazad.

Kontaktirajte nas

Zašto odabrati nas

Zašto odabrati nas?
Najmodernija oprema, razne mogućnosti plaćanja, besplatan prvi pregled, vrhunsko osoblje samo su neki od razloga zašto smo mi pravi izbor za vas.

Saznajte više

NARUČITE SE ZA BESPLATAN PREGLED

Nazovete nas i sami odaberite termin. Odmah po dolasku radimo snimak čeljusti, a nakon dobivene snimke konzultirate se sa liječnikom.

Kontaktirajte nas


ZANIMLJIVE TEME NAŠIH DOKTORA

Pročitajte zanimljive teme naših doktora, pronađite savjet, odgovor na Vaša pitanja ili se upoznajte sa nekim od učestalih problema u stomatologiji.

ISKUSTVA SALONA DENTAL PACIJENATA

“Poštovani, hvala na svemu! Na susretljivosti, na ljubaznosti, na ljudskosti i na pristupačnosti. Jedna od rijetkih uslužnih djelatnosti gdje se pacijent osjeća kao ljudsko biće i gdje će dobiti ono po što je i došao. I ne samo to, nego i daleko više od toga. Svi, ama baš svi daju do znanja da su oni tu radi i samo radi nas.”

Jure Pisac

“Sve pohvale cijelom osoblju a posebno dr.Tomislavu, koji se toliko potrudio da izvuče ono najbolje, a najviše hvala na ljubaznosti i usluzi. Napokon mi se ostvaria san da imam osmijeh, a vi ste napravili čudo. Svi su tako nasmiješeni i ljubazni, da sam s guštom išla popravljati zube, a šta je najbitnije svoj posao rade profesionalno. Svaka čast ekipa, najbolji ste. Još jednom veliko HVALA!”

Ana Klarić

“Štagod da kažem je malo. Profesionalni, ljubazni i nisam uopće čekala. Sto pitanja sam postavila, i dobila sam odgovore na sva pitanja, pojašnjenja. Ono sto je najvažnije, stručnost i humanost koju nisam vidila zadnje tri godine otkad je moja stomatologica otišla u mirovinu! Hvala Vam zato i sigurno se vidimo opet!”

Sonja Šumić

“I cannot recommend the staff at Salona Dental highly enough. They are totally professional, friendly and make you feel comfortable and confident in your treatment. Every aspect of my treatment was explained to me – in perfect English – and all my questions answered. If you are considering travelling to Croatia to have your treatment, you will not be disappointed. Their prices are fantastic compared to the UK. I am halfway through my implant treatment and will post again when it is complete.”

Anne Ormond

“Oduševljena sam, tek nas čeka rad, ali bez obzira oduševljena sam svime,od samog ulaska, interijera, ambijenta, osoblja, ophođenja, cijena…ma sve! Pogotovo me iznenadilo, više nego ugodno, BESPLATAN prvi pregled i ortopan, svaka čast! Ulijevaju mi povjerenje i sigurnost, uglavnom sve pohvale!”

Ileana Kerum Ćurin

“Veliko hvala na pruženoj pomoći mojoj kćerki. Zadivljena sam pristupom i razumjevanjem i samim pokazanim suosjećanjem (obično od stomatologa slušam “to vas ne može bolit “). Želim se od srca zahvaliti i djelatnici na recepciji koja je bila iznimno ljubazna i sa velikim me strpljenjem saslušala (žao mi je što ne znam ime). Ali naročito doktoricama koje su se pobrinile da rješe veliki problem mojoj kćeri tako da ona sada može uživati u slavljeničkom vikendu. Vidimo se idući tjedan.”

Marica Žunić

“Ordinacija i ekipa su za sve moguće pohvale i preporuke. Mojoj maloj Karli koja je imala tešku traumu pristupili su prvenstveno ljudski, pomogli i od srca i stručno što joj je puno pomoglo u daljnjem oporavku i sretnom osmjehu kako nje, tako i nas roditelja. Privatnici su, rade bez subvencije, ali nikad im lova nije bila na prvom mjestu, već pacijent za razliku od puno njihovih kolega… I zbog toga, Salona Dental, dr. Zeko i ekipa zaista zaslužuju još jedan put sve pohvale i naravno,vidimo se!”

Petar Amižić

“Ivana Radić, dr.med.dent. – Ja nemam riječi kojom bi opisala ovu doktoricu. Moju curicu od 5 god zabolio zub i ona se panično bojala zubara i dovela je kod vas i primila nas ova doktorica. Toliko sam oduševljena, a tek moja mala… i baš jučer govori mama ja trebam opet u zubara jer joj se taj posjet jako svidio. Nemam riječi kojom bi joj zahvalila i kojim bi je nahvalila.. svaka čast i sigurno se opet vidimo.”

Antonija Jozić Mijatović

“Uf,odakle da krenem!? Prije nepunih 7 mjeseci sam imala “van serijski” strah od zubara,i zbog toga sam zanemarila sve svoje dugogodišnje nakupljene probleme sa zubima. I onda neki “klik” u glavi nakon jedne večeri prepune smijeha,prepune slika,a ja nisam imala ni jednu sliku da sam se sama sebi svidjela. Zaista je istina da se to mora desiti u glavi da se probudiš i pokreneš! Danima sam tražila gdje da idem riješiti svoj problem. Na facebook stranici sam naišla na recenzije i vaš centar su prestavili kao ružičastu bajku u kojoj vlada zadovoljstvo,sreća i smijeh. ZAISTA JE TAKO! 7 mjeseci druženja sa predivnim i stručnim ljudima. 7 mjeseci u kojima je moja “fobija” postala zadovoljstvo i svakodnevnica. 7 mjeseci je bilo dovoljno da se smijem bez srama i prikrivanja usana rukom. Dragi moji,danas je završila naša zajednička i ne tako laka borba. Riješili ste sve ono šta sam godinama mislila da je nemoguće izvesti na našim prostorima. Dr.Zeko i njegov cijeli tim koji se daje 101% u svojoj struci zaslužuju sve riječi pohvale koje ne mogu tu baš stati! Osoblje koje vodi ogromnu brigu za svakog pacijenta,osoblje koje pazi i na najsitniji detalj,osoblje koje je toliko pozivno,toliko stručno…nemam riječi !  Najmanje što mogu učiniti za vas je da vas preporucim gdje god stignem. Hvala vam dragi ljudi,učinili ste me sretnom i nasmijanom!

Katarina Mijatović

“Postovani, puno hvala na svemu, na ljubaznosti, toplini, ljudskosti, profesionalnosti, svaka cast , stvarno ste najbolji.”

Ivan Klarić

“Odlican ambijent, super ordinacije, jako ljubazno osoblje, vrhunski zubari.. Preporuka svima!!”

“liches Dankeschön an das ganzes Team von Salona Dental! Schon beim meinem erste Besuch im August 2016 war ich mir sehr sicher das ich meine Zahnarzt (Zahnarztpraxis)gefunden habe!!!!! Sauberkeit ist auf sehr hohem Niveau! Freundlichkeit,Kompetente Beratung,sehr Moderne Ausstattung,Preis Leistung Verhältnis,Atmosphäre,Vertrauenswürdiges Personal…..usw!☆☆☆☆☆ Doktor David verdanke ich sehr sehr viel!!! Durch seine ruhige Art hatte ich keine Angst das irgen etwas schief gehen könnte! Das Vertrauen war von Anfang an da! Ich würde auf jeden Fall die Zahnklinik (Salona Dental) weiter empfehlen!!!! Dankeschön! Merci!Hvala puno! Bis bald!

Amanda Schnyder

“Siamo proprio soddisfatti perché tutta l’equipe è molto professionale e competente e nello stesso tempo cordiale e disponibile. Sia Katarina che Bruna parlano bene l’italiano, pertanto la lingua non è un problema. Inoltre, cosa da non sottovalutare, ci hanno messo a disposizione un monolocale, posto sopra alla clinica, per tutto il periodo delle cure. Pertanto non possiamo far altro che ringraziare per il nuovo sorriso che ci hanno restituito !!”

Patrizia Cerioni

“Ein sehr freundliches und kompetentes Team haben bei mir eine super Arbeit geleistet. Ivana Radic war sehr bemüht mir alles so zu erklären, dass ich es auf Kroatisch auch verstehe. Keine Frage war ihr zu lästig und auf meine Aufregung und Angst hat sie sehr lieb reagiert. Während der ganzen Behandlung hat sie mehrfach gefragt, ob es mir gut geht. Ich bin sehr zufrieden und war erstaunt, wie schnell die Praxis arbeitet. Ich bin wirklich sehr dankbar. Viele Grüße aus Deutschland.”

Jelena Krstik

top