SD makeover – jer vi to zaslužujete

Sanjin Palavra, dr.med.dent., specijalist stom.protetike i pacijentica Neda

Dentalni makeover može pružiti dramatično poboljšanje, može promjeniti čitav život osobe, ulijevajući novi osjećaj samopouzdanja, dostojanstva i staloženosti. Ovim makeoverima želimo pokazati da je promjena moguća i da vi to zaslužujete.

U ovom primjeru, naša pacijentica se javlja u kliniku već umorna od stalnih posjeta stomatološkim ordinacijama i bezbrojnim popravcima zubi. Ovdje imamo situaciju u kojoj su zubi već u jako mladoj dobi podložni kvarovima.

Bez obzira na trud koji ulažemo u održavanje zuba i bezbrojne pokušaje popravaka, caklina jednostavno nije dovoljno otporna i nastaju kvarovi zuba praćeni problemima s desnima.

 

Zajedno sa našim timom koji se sastoji od kirurga, protetičara i ortodonta, radimo cjelovit plan terapije rtg i ct dijagnostiku, liječenje i popravke zuba te sanaciju zubnog mesa koja uključuje kirurško modeliranje uporabom dentalnih lasera kako bi osigurali biološku širinu i dugoročnu stabilnost desni a samim tim ljepši i trajniji novi osmijeh.

Svjesni smo da zubi u ovoj situaciji trebaju zaštitu te oštećene i popravljane zube restauriramo uz pomoć cirkonskih krunica koje nam omogućavaju da osmijehu vratimo prirodnu i lijepu formu.

Nakon svih zahvata i dugotrajne terapije zadovoljstvo nam je da je naša pacijentica napokon na kraju svog putovanja kroz našu kliniku i želimo joj puno osmijeha i fotografija ali u krugu obitelji i prijatelja.

top