All On 4/All on 6 ™

All-On-4

ALL ON 4™ I ALL ON 6™ KAO IDEALNO RJEŠENJE

ALL ON 4 ™ idealna je tehnika izrade zubnog mosta za sve pacijente koji su iz nekog razloga nizom godina izgubili svoje zube ili dio zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti.

Izbor je za ljude koji su izgubili sve svoje zube ili imaju zube koji su predviđeni za vađenje zbog stanja u kojem se nalaze. Isto tako najbolje je rješenje kod ljudi koji imaju malu količinu koštane baze koja je potrebna kako bi se ugradili implantati, a nisu idealni kandidati za klasičnu protetsku implantologiju.

Zašto odabrati ALL ON 4 ™?


Prije svega važno je naglasiti da pri samo jednom posjetu i to u samo nekoliko sati imate savršen, prirodan osmijeh. Jedna od prednosti je svakako i oporavak za koji je potrebno samo nekoliko sati. Nakon operacije koja se izvodi pod lokalnom anestezijom, što znači da je potpuno bezbolna, pacijentu se stavlja fiksna protetska zamjena što znači da ima blistav osmijeh odmah po izlasku iz ordinacije.

Pacijent dolazi na redovne kontrole, te nakon određenog vremena koje je potrebno da bi se ugrađena 4 implantata integrirala s kosti, pacijentu se izrađuje konačna verzija FIKSNOG PROTETSKOG RADA.


Budućnost implantologije

Metoda ALL ON 4 ™ budućnost je implantologije, zasigurno vodeće revolucionarno rješenje u posljednih 50 godina. Zaboravite zubne proteze, klimanje stranog tijela u Vašoj čeljusti, nadražene desni, specijalne metode održavanja i mnoge druge poteškoće s kojima ste se dosada susretali.

Dugogodišnje jamstvo kvalitete

Svim pacijentima jamčimo kvalitetu izrade i stojimo iza svakog zahvata kojeg obavljamo pacijentu, pa tako i All on 4. Dajemo jamstvo od 5 godina na sve implantološke izrade. Stoga se ne trebate dvoumiti ukoliko se bojite nestručnosti! Jamčimo Vam sigurnost zahvata i kvalitetu proizvoda u svakom pogledu.

ALL ON 4 / ALL ON 6 postupak ugradnje

1

Besplatan prvi pregled i konzultacije sa stomatologom

All On 4 Pregled

Prvi korak u rješavanju oralnih problema je besplatno konzultiranje s liječnikom koji će napraviti detaljan klinički pregled i odrediti tijek ugradnje implantata.

Detaljnim kliničkim pregledom analizira se stanje čeljusne kosti i opseg gubitka koštane mase.

2

Dijagnostika i laboratorij

Dijagnostika All On 4

Ukoliko zaključimo da ste kandidat za ”All on 4” ili ”All on 6”, a u većini slučajeva pacijenti i jesu kandidati, radimo CT čeljusti. Trodimenzionalnom snimkom čeljusti pacijenta i pomoću računalnog programa IMPLA 3D planira se pozicija i dužina implantata koji će se ugraditi.

Pacijentu uzimamo otiske gornje i donje čeljusti te ih šaljemo u laboratorij u sklopu poliklinike, kako bi se isti dan izradio fiksni privremeni protetski rad.

3

Ugradnja implantata uz korištenje implantološke šablone

pult

Naše ljubazno osoblje dočekuje Vas ujutro i vodi Vas u naš privatni apartman (u zgradi poliklinike), u kojem se možete udobno smjestiti. Vaši prijatelji ili obitelj su više nego dobrodošli, ako želite da budu uz Vas.

Naš stručni tim će Vam dati sve potrebne upute prije operacije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili osjećate neugodu, ne ustručavajte se razgovarati s nama.
Vaša ugodnost naš je prioritet

All On 4 Operacija

Nakon što smo se pripremili vodimo Vas u operacijsku salu gdje ćete primiti laganu sedaciju koja će Vam pomoći da se osjećate opuštenije. Nakon toga ćete biti lokalno anestezirani i operacija može početi.

Postupak je potpuno bezbolan i nećete osjećati nikakvu nelagodu.

Nakon operacije odlazite natrag u svoj privatni apartman, gdje se neko vrijeme
oporavljate od sedacije i lokalne anestezije.

4

Fiksni privremeni protetski rad

All On 4 Privremeni rad

Isti dan, poslijepodne, nakon što se odmorite od operacije, naši protetičari stavit će Vam fiksni privremeni protetski rad na ugrađena četiri implantata.

Naše osoblje će Vam dati detaljne upute o tome kako se brinuti o novim privremenim zubima, u nadolazećem vremenskom razdoblju. To podrazumijeva oralne i higijenske navike i konzumiranje laganije hrane, kako bi implantati mogli što bolje srasti s kosti.

Preventivno ćete dobiti tablete protiv bolova i antibiotike, iako volimo naglasiti, da u većini slučajeva pacijenti ne osjećaju velike nelagodnosti.

5

Izrada konačnog protetskog radaNakon vremenskog perioda, koji podrazumijeva tri do šest mjeseci od ugradnje implantata, koštano tkivo u Vašoj čeljusti veže se za površinu implantata.

Takav proces naziva se oseointegracija i podrazumijeva srastanje implantata s kosti.
Kontrolnom rendgen snimkom dobivamo uvid u uspješnost zahvata, nakon čega Vam se ugrađuje konačan zubni most, izrađen od trajnih i visoko estetskih materijala.

Materijali izrade hibridnog mosta su titanska konstrukcija i kompozit ili cirkon kao površinski materijal.

Primjeri iz prakse (Prije i Poslije)

Mirko Sisko Ortopan PrijeMirko Sisko Ortopan Poslije
Mirko Sisko PrijeMirko Sisko Poslije
Pacijent 1 PrijePacijent 1 Poslije
Pacijent 2 PrijePacijent 2 Poslije
all on 6 prijeall on 6 poslije
Ortopan Rajko PrijeOrtopan Rajko Poslije
Rajko PrijeRajko Poslije


KONTAKTIRAJTE NAS I NARUČITE SE ZA PREGLED

Prije pošiljanja osobnih podataka pročitajte našu Politiku privatnosti

top