O nama

Profesionalno osoblje i najsuvremenija tehnologija

Salona Dental Centar jedna je od najvećih stomatološka poliklinika u Dalmaciji te jedna od vodećih u RH, sa sjedištem u Solinu (3 km od Splita). Zadovoljstvo pacijenta na prvom nam je mjestu, stoga se trudimo svakome od njih ispuniti želju kada je osmijeh u pitanju.

Najkvalitetnija usluga, vrhunska oprema, povoljna cijena te stručnjaci iz samoga vrha stomatologije, zasigurno su zaslužni za to što imamo jako puno pacijenata, kako iz Dalmacije, Istre ili Slavonije, tako su nam često pacijenti iz obližnje Italije, ili pak Njemačke, Engleske... Rado nam poklanjanju svoje povjerenje.

Uz najnoviju tehnologiju, stručnost i educiranost našeg osoblja, jamčimo kvalitetu, izvrstan rezultat i zadovoljstvo pacijenta.

Uz pomoć najmodernijeg RTG uređaja, Morita Veraviewpocs 3D, nema mjesta pogreškama pri dijagnostici. Naš uigran iskusan tim, zajedno sa zubotehničkim laboratorijem, sinonim je za sigurno i bezbolno liječenje.

Individualan pristup, pažnja i vrijeme koje poklanjamo svakom pacijentu kako bismo postigli željeni rezultat, osnova je na kojoj se temelji rad u našoj poliklinici.

Što nas čini drugačijim?


- INDIVIDUALAN PRISTUP
- NAJSUVREMENIJA TEHNOLOGIJA
- PRECIZNA DIJAGNOSTIKA
- VISOKOKVALITETNI MATERIJALI
- BRZI TRETMANI
- BEZBOLNI ZAHVATI
- 5 ORDINACIJA
- VLASTITI LABORATORIJ
- BESPLATNI PRVI PREGLED
- PRIJEVOZ PACIJENATA

...Samo su neke od brojnih činjenica koje nas čine drugačijima od drugih...


Sve na jednom mjestu!


Salona Dental je ponosna na činjenicu da naši pacijenti ne moraju lutati s adrese na adresu kao nekada. Nudimo sve stomatološke usluge na jednom mjestu. Ovdje u nekoliko sekundi možete napraviti 3D snimak čeljusti i na besplatnim konzultacijama s liječnikom dobiti optimalnu ponudu za rješenje svog problema.
Ugradnja implantata i izrada keramičkih kruna kod nas su svakodnevnica. Ljubazno osoblje našeg laboratorija savršeno razumije želje svakog pacijenta i uz pomoć najmodernije tehnologije pri izradi imitira prirodni zub.
Loading...