Iskustva naših dragih pacijenata

Zadovoljstvo pacijenata na prvom nam je mjestu!


Odraz u zrcalu našeg pacijenta i osmijeh kojim nas daruje neposredno


nakon tretmana dovoljan su poticaj da svoj rad obavljamo predano i s ljubavlju.


Pročitajte iskustva naših dragih pacijenata. Njihovo zadovoljstvo
rado ćemo podijeliti s vama.


⋆⋆⋆⋆⋆


Poštovani, hvala na svemu! Na susretljivosti, na ljubaznosti, na ljudskosti i na pristupačnosti. Jedna od rijetkih uslužnih djelatnosti gdje se pacijent osjeća kao ljudsko biće i gdje će dobiti ono po što je i došao. I ne samo to, nego i daleko više od toga. Svi, ama baš svi daju do znanja da su oni tu radi i samo radi nas.


- Stručnost na samom vrhuncu
- Ljubaznost
- Ljudskost
- Strpljenje
- I na kraju ono možda mnogima vrlo važno, financijska opuštenost gdje pokazujete maksimalno razumijevanje u situaciji gdje se mnogi ne mogu naći i razumjeti.
U takve institucije osoba rado ne zalazi, ali Vi ste pokazali da to možete promijeniti, da se poželimo vratiti bez stresa i napetosti. Imate moju od srca zahvalu i preporuku svim ljudima gdje će dobiti sve gore navedeno. Zahvalni pacijent,


Jure Pisac
⋆⋆⋆⋆⋆


Sve pohvale cijelom osoblju a posebno dr.Tomislavu, koji se toliko potrudio da izvuče ono najbolje, a najviše hvala na ljubaznosti i usluzi. Napokon mi se ostvaria san da imam osmijeh a vi ste napravili čudo. Svi su tako nasmiješeni i ljubazni, da sam s guštom išla popravljati zube, a šta je najbitnije svoj posao rade profesionalno, svaka čast ekipa, najbolji ste. Još jednom veliko HVALA!


Ana Klarić


⋆⋆⋆⋆⋆


Štagod da kažem je malo, profesionalni, ljubazni, nisam uopće čekala, sto pitanja sam postavila, dobila sam odgovore na sva pitanja, pojašnjenja i ono sto je najvažnije, stručnost i humanost koju nisam vidila zadnje tri godine otkad je moja stomatologica otišla u mirovinu! Hvala Vam zato i sigurno se vidimo opet!


Sonja Šumić


⋆⋆⋆⋆⋆


I cannot recommend the staff at Salona Dental highly enough. They are totally professional, friendly and make you feel comfortable and confident in your treatment. Every aspect of my treatment was explained to me - in perfect English - and all my questions answered. If you are considering travelling to Croatia to have your treatment, you will not be disappointed. Their prices are fantastic, compared to the UK. I am halfway through my implant treatment and will post again when it is complete.


Anne Ormond


⋆⋆⋆⋆⋆


Sve pohvale cijelom osoblju, a posebno dr. Tomislavu! Od osobe koja je patila od dentalne fobije, postala sam osoba koja se raduje svakom sljedećem odlasku zubaru! Profesionalnost, usluga, ljudski pristup, sve na nivou! Svaka čast!


Ivana Plazonić


⋆⋆⋆⋆⋆


Oduševljena sam,tek nas čeka rad,ali bez obzira oduševljena sam svime,od samog ulaska, interijera, ambijenta, osoblja, ophođenja, cijena...ma sve!!! Pogotovo me iznenadilo, više nego ugodno, BESPLATAN prvi pregled i ortopan, svaka čast!!!Ulijevaju mi povjerenje i sigurnost, uglavnom sve pohvale!!!


Ileana Kerum Ćurin


⋆⋆⋆⋆⋆


Hallo
Ich muss meine Bewertung für SalonaDental unbedingt abgeben.Grunde dafür sind: Habe große Probleme mit meinem Zähnen bzw habe überhaupt keine im Oberkiefer gehabt. Nach der Beratung von Dr Zeko ,habe ich mich entschieden für Implantate und einen mobilen rausnehmbaren Zahnersatz.
Von Deutschland nach Split 2 mal geflogen und alles fertig.Team von SalonaDental sehr kompetent und nett, hilfsbereit .Poliklinik SalonaDental sehr modern ausgerüstet.
Jetzt zum Ergebnis.
Sehr zufrieden mit meiner neuen Zähnen ,mit Funktion und Optik. Der Preis inklusive Flug und Service war verglichen zu Deutschland sehr günstig. Ich kann SalonaDental mit ruhigem Gewissen empfehlen.


Martin Glavaš


⋆⋆⋆⋆⋆


Joooj da pokažete moju snimku zubi prije pokrila bi oči, ali sad zahvaljujući vama osmijeh s lica mi ne silazi! Ma nema boljih, jer ste vi najbolji!


Ana Marija Bilobrk


⋆⋆⋆⋆⋆


Veliko hvala na pruženoj pomoći mojoj kćerki. Zadivljena sam pristupom i razumjevanjem i samim pokazanim suosjećanjem (obično od stomatologa slušam "to vas ne može bolit "). Želim se od srca zahvaliti i djelatnici na recepciji koja je bila iznimno ljubazna i sa velikim me strpljenjem saslušala (žao mi je što ne znam ime) te doktoricama koje su se pobrinile da rješe veliki problem mojoj kćeri tako da ona sada može uživati u slavljeničkom vikendu.
Vidimo se idući tjedan.


Marica Žunić


⋆⋆⋆⋆⋆


Ordinacija i ekipa su za sve moguće pohvale i preporuke. Mojoj maloj Karli koja je imala tešku traumu pristupili su prvenstveno ljudski, pomogli i od srca i stručno što joj je puno pomoglo u daljnjem oporavku i sretnom osmjehu kako nje, tako i nas roditelja. Privatnici su, rade bez subvencije, ali nikad im lova nije bila na prvom mjestu, već pacijent za razliku od puno njihovih kolega... I zbog toga, Salona Dental, dr. Zeko i ekipa zaista zaslužuju još jedan put sve pohvale i naravno,vidimo se!


Petar Amižić


⋆⋆⋆⋆⋆


Ivana Radić, dr.med.dent. - Ja nemam riječi kojom bi opisala ovu doktoricu.. moju curicu od 5 god zabolio zub i ona se panično bojala zubara i dovela je kod vas i primila nas ova doktorica.. toliko sam oduševljena a tek moja mala.. i baš jučer govori mama ja trebam opet u zubara jer joj se taj posjet jako svidio .. nemam riječi kojom bi joj zahvalila i kojim bi je nahvalila.. svaka čast i sigurno se opet vidimo.


Antonija Jozić Mijatović


⋆⋆⋆⋆⋆


Naj stomatolog u SD Županiji... U biti cijeli njegov tim ...Pristup, komunikacija, jednostavnost...odišu ordinacijom. Što je najvažnije, a danas je rijetkost, bitno im je da pacijent bude zadovoljan, a ne novac, kao što je u ostalih.


Anjas Cipats


⋆⋆⋆⋆⋆


TOP !!! Sehr schöne Praxis, alle sehr freundlich und kompetent. Ein super Doktor... Kann ich nur weiterempfehlen. Nochmals herzlichen Dank... und viele Grüsse aus Deutschland


Beate Gora


⋆⋆⋆⋆⋆


Zahvaljujem se puno na super rezultatu, što ste mi uradili za 4 dana. Nisam vjerovo da ce te me primiti kad sam doso u 18.30 nenaručen i vecć bio u stolici u 19:00 a do 21:00 mi sve pripremili 3 krune i 3 plastična zuba su bila na mjestu. A da ne pričam dalje izbjeljivanje je također ispalo ko da su moji pravi zubi. Vi što ste učestvovali u tome još jednom hvala i vidimo se na kontroli sljedeće ljetno ferije. Dosta pozdrava iz Norveške.


Alen Mačkić


⋆⋆⋆⋆⋆


Sve pohvale cijelom osoblju, a posebno dr. Aniti koja je uvijek nasmijana uživala u upotrebi svih mogućih alata na mojim zubima i tehničkom odjelu koji su pridonijeli mom novom i zdravom "holivudskom" osmjehu.
Preporučujem Vas i malima i velikima
Još naglašavam da ste najzgodnija ordinacija
Srdačan pozdrav!


Žure Jurica Matulić


⋆⋆⋆⋆⋆


Moje iskustvo sa Salona Dental nakon prve posete (hitne, pre dva dana) je izvanredno! Uradili su mi prvo panoramski snimak svih zuba i zatim popravili osnovu na dva zuba sa kojih mi je otpao trozubni most. Most je vraćen na popravljenu osnovu i pedantno doteran nakon ugradnje. Prezadovoljan sam. Sve je završeno za sat i po vremena. Ukupna cena je bila više nego povoljna. Nakon popravke i ugradnje osećam se odlično i zato koristim ovu priliku da se još jednom zahvalim ekipi Salona Dental.


Ira Konvalinka


⋆⋆⋆⋆⋆


Zahvaljujući Saloni Dental i dr. Aniti Meštrović, više se ne bojim zubara. Predivna mlada ekipa, opuštena atmosfera... Hvalim vas gdje god stignem.


Iva Bolanča


⋆⋆⋆⋆⋆


Znaš ono kad godinama mijenjaš stomatologe tražeći onog koji će biti vrlo profesionalan, a istovremeno imati topli ljudski pristup pacijentu? Kad ti prethodna loša i vrlo bolna iskustva stvore pravu pravcatu fobiju do te mjere da nekoliko godina ne ideš zubaru i potpuno zapustiš svoje oralno zdravlje.I onda pronađeš Salona Dental, dočekaju te s osmijehom, obaviš snimanje i pregled, izvadiš zub potpuno bezbolno u 5 minuta, s osmijehom na licu odeš kući i doslovno jedva čekaš svoj sljedeći termin!Puno hvala dr. Ivani Radić što mi je već nakon prvog posjeta vratila izgubljenu "dentalnu hrabrost" i savršeno obavila zahvat. Moja iskrena i topla preporuka svima, ocjena je 5+!


Hrvoje Buretić


⋆⋆⋆⋆⋆


Najbolji.... dr. Andrea započela moju transformaciju dr. Zeko odradija najveći posao i uvijek nasmijani dr. Tomislav završio posao. Hvala vam!


Danijela Bulić


⋆⋆⋆⋆⋆


Ma super !!!! Svaka čast Salona Dental jedini i pravi izbor !!!


Anja Radalj Matković


⋆⋆⋆⋆⋆


Hvala odličnoj ekipi za moj osmjeh! Svi ste predivni!


Jaka Lončar


⋆⋆⋆⋆⋆


Velika HVALA nemam šta puno pisat jer sve se vidi iz priloženog..SVE VRHUNSKO OD STOMATOLOGA ORDINACIJE I CILOG OSOBLJA. HVALA!


Mladenka Marušić Jurčević


⋆⋆⋆⋆⋆


Ein sehr freundliches und kompetentes Team haben bei mir eine super Arbeit geleistet. Ivana Radic war sehr bemüht mir alles so zu erklären, dass ich es auf Kroatisch auch verstehe. Keine Frage war ihr zu lästig und auf meine Aufregung und Angst hat sie sehr lieb reagiert. Während der ganzen Behandlung hat sie mehrfach gefragt, ob es mir gut geht. Ich bin sehr zufrieden und war erstaunt, wie schnell die Praxis arbeitet. Ich bin wirklich sehr dankbar. Viele Grüße aus Deutschland.


Jelena Krstić


⋆⋆⋆⋆⋆


Mi era stata consigliata da amici ed ho voluto provare questa esperienza.Non posso che palare in maniera assolutamente positiva per aver incontrato persone cordiali, professionali che ci hanno fatto sentire come a casa nostra. Siamo stati ospitati in un mini appartamento dotato di ogni comfort e soprattutto hanno lavorato sui miei denti in maniera eccelsa. Sono pienamente soddisfatta per aver trascorso alcuni giorni in Croazia dove ho potuto anche trascorrere momenti di vacanza.Complimenti al dottor David ed alla nostra referente e interpete Katarina. Siete stati davvero GRANDI. GrazieElisabetta Martinelli


⋆⋆⋆⋆⋆


Svake pohvale!!!!!
Kad zovete u 10 sati ujutro (subota) da vas boli zub a u 11h već ste na stolici i riješili problem-'što reći!!
Hvala Vam od srca!!
Od sada ste moj izbor!!!


Nikolina Petričević


⋆⋆⋆⋆⋆


Vi ste ogledni primjer kako bi trebalo poslovati! Sve pohvale.


Ivica Dugeč


⋆⋆⋆⋆⋆


Predivni ljudi,uslužni ,posebno zubotehničari,svaka čast,ekipa za deset!


Majda Boban


⋆⋆⋆⋆⋆

Loading...